Wednesday, June 20, 2012

FROM MY HUBBY

Assalammualaikum...salam ceria...semoga segala kebaikkan mengiringi kita di sepanjang usia kita di dunia ini.... ;)))

Hari rasa sangat best...sebab my roommate dah balik setelah 3 hari bekursus di Langkawi.... dasyat...kursus jauh2 nih.....

3 hari saya duduk dengan abah...mak pulak pegi buat medical check up di IJN...[alhamdulillah... keputusannya amatlah membahagiakan kami semua... mak dah sihat sepenuhnya tapiiii wajib lah kena makan ubat dan jaga pemakanan...].

Jam 1.35 pagi - pegi ambik en suami sambil ditemani mak yg kebetulan sampai dari kl malam tadi. Sempat jugaklah bersembang panjang dengan mak sambil nak menunggu en suami saya call kata dah sampai. 

Bila dah sampai rumah..... apalagi...memalam buta....tak sempat siang dah..... di punggahnya beg dan keluarkan barang2 yang dia belikan untuk saya......sabar je lah..... kita layankan aja ok....



Oh yang ni memang minat saya.....setakat nih...yang belikan perfume...masih en suami....ahahaha...huntung....pn isteri pakai je..... gemor beno dia belikan perfume utk saya......







Macam2 jenis coklat di belinya padahal....isteri dia bukan gemor sangat makan coklat nih..... tapiii tak pe lah....kita makan sikit2 je lah....lagipun weekend...memang ada je adik beradik saya yang balik.....so...biarlah depe yang makan..... apa-apa pun.....suami saya mmg mcm tu......kita layankan sajooo...... 

Apa yang penting roommate dah balik.....[boleh senyum sampai ke telingaaa....ahahaha....]






Terima kasih kerana membaca entry ini =))

No comments:

Post a Comment