Wednesday, October 29, 2014

GIRLS DAY OUT 2

Assalammualaikum dan salam kasih sayang...salam ceria....
Semoga segala urusan kita dipermudahkan untuk hari ini dan hari2 yang akan datang.

Kali ni nak cerita ringkas je...
Tentang cerita saya dan sahabat2 saya di hari jumaat beberapa minggu yang lepas.

Seperti biasa.... kalau hari jumaat je memang jarang tak keluar...hehehe... mesti nak keluar kalau ada peluang. Kadang2 tu saya berdua je dengan eryn...kadang2 tu berdua je dengan putri....kadang2 tu tak keluar langsung sebab masing2 ada urusan masing2.

So..kali ni selepas masing2 dapat spend masa bersama... kami dapat jugak keluar bertiga. Seharusnyalah kalau bertiga nih macam2 yang kami buat. Bukan shopping tapiiiiiiii makan....ehehehe...[kegembiraan kalau dapat nyum nyum....sambil makan sambil bersembang2]

Ok...kali ni..Putri nak belanja saya dengan eryn kek... so kami pilih Walnut Brownies dengan extra satu Cappuccino Cheese Cake. Dan untuk makanan lain order sendiri2 la kan...

Jom tgk gambar ;)))



Putriii....



eryn dan saya



ni kek yang kami request... walnut brownies yang sangat enak...dan cuppuccino cheese cake.

Walnut Brownies ni baru first time saya rasa.....sebelum2 ni rasa brownies dia yang biasa tu...manis sesangat...mmg kalau mkn selalu boleh potong kaki tauuuuu..... tapii yang walnut ni rasa dia just nice je... tak manis sangat..... dan sangat enak.... cuppuccino tu mmg favorite saya....so....mmg suka melampau tauuuu..... Apa-apa pun tq putri sebab layan kerenah 2 orang makcik nih okeh....ehehehe...





Entah kenapa...tak pernah dibuat...selama masuk je ke SR ni saya nak order benda2 mcm ni...western sesangatlah pulak kan tengah2 hari rembang tuh.... tapiiii tgk je kat dalam menu mcm ada promosi lunch yang ini.....try je lah.... Nama menu nih... chicken lasagna and mushroom soup.... dia datang sekali dengan roti.

Bila dah rasa...mmg sangat lazat okeh.....tak menyangka nyangka la pulak boleh habiskan satu hidangan...... [selalunya mmg tak habis....]. Sedap okeh....ehehee...

Semoga persahabatan kami kekal sampai ke syurga....sayang uolls ketat2.... ;))))



Terima kasih kerana membaca entry ini =)))


No comments:

Post a Comment