Wednesday, February 3, 2016

BIRTHDAY FATEN TEN TEN TEN

Assalammualaikum dan salam kasih sayang.

Dah lama nak share cerita tentang birthday adik nih....
Alkisahnya terjadi di bulan 12 tahun 2015

Birthday Faten pada 19.12.2015 dan kebetulan jatuh pada hari Sabtu.
Macam biasa, Bye call saya dan mulalah 2 orang ni buat plan nak surprise kan dia....

Kebetulan surprise meng surprise nih tengah famous sekarang nih...dan salah seorang dari kawan fb saya buat benda nih......terus je idea tu datang nak surprisekan faten.....hehehe....[sambil gelak jahat]

Oleh kerana masa tu saya ada family gathering, so...yang uruskan semua tu haruslah bye...
dengan harapan biarlah surprise tu menjadi....

Tapiiii terpaksa buat hari Isnin...sebab dah buat tempahan tu lambat kan....tak pe lah...kita bersabar je lah tunggu apa yang jadi hari isnin tu....

Oleh kerana bye dah bertukar ke jabatan lain yang jauh dari kami kami nih......maka semuanya kena melalui telefon je lah....

Plan asal bye nak datang ke pejabat...sebab nak surprise kan faten sekali...... tapiiii rasanya tak payahlah....sebab semuanya orang tu yang akan arrange kan.....so..kita serahkan je lah pada orang yang nak surprise tu....

Memang tak sabar nak menunggu hari Isnin....hehehe...

Tau tau hari Isnin tu dapat whatsapp gambar dari faten....
hahahaaa...masa tu tergelak besar saya....
kita nak surprise kan dia...
kita yang ter surprise....
Isnin tu Faten MC...
yang bestnya....orang tu cari sampai ke rumah......
call hp dia dan dia kata dia kat rumah.....sekali orang tu datang dan terus bagi sejambak Ferrero Rocher dan seketoiii balloon kat atas tu.... hehehee...

Faten share gambar dia dekat saya dan bye.....
Alhamdulillah...dia happy sangat......

Syukur syukur dan syukur...walaupun lepas bye dah bertukar ke jabatan lain.....namun kami masih keep in touch....cumanya jarang sangat berjumpa dengan Faten walaupun berada di jabatan yang sama......sebab masing2 sibuk dengan tugasan.....tapiiii satu benda.....kita masih rapat kannnnnn........=)))

To Faten my beautiful sister....


Kemain senyum simpul sangat tu...dapat surprise tu......heheheeee

Selamat hari lahir....
[walaupun dah beberapa bulan berlalu......ampunnnn sangat2..... memang tak sempat nak update kat sini....belek balik gambar2....terjumpa gambar si budak comeiii nih....heheheheee.... lelaju update.....]
Semoga apa yang diimpikan mendapat redha Allah dan tercapailah hendaknya....

Kakak doakan...semoga Faten jumpa Mr Perfect yang sayang sayang dan sayang kat Faten sampai syurga....

Nak bertemu yang terbaik tu memang lambat.....abaikan kata-kata sinis orang pada awak.....sebab mereka tidak berada di tempat awak......biar lambat asalkan bahagia ok....
Doa yang terbaik agar segala kebaikan mengiringi perjalanan faten di dunia dan di akhirat....

Walaupun kita dah jarang berjumpa tapiii harap sangat2...dapat pg kursus sama macam dulu.....best dapat gelak2 dengan awak...hilang stress tau...kalau ada lagi sorang adik tu....lagi best......mesti meriah lah......heheheee....rindu kat korang berdua sangat2....misssshuuuuu......labiuuuuu so muchhhiiii......heheheeee....

Sangat puas hati dengan perkhidmatan withlovesurprise planner

Pada sesiapa yang nak surprisekan suami ke emak ke ayah ke... adik kakak dan sahabat handai...bolehlah ke page yang saya link kan tu...... memang terbaik sangat lah......=))))

Dan sesiapa yang berminat bolehlah whatsapp
0192762129

Kadang2 perkhidmatan diaorang boleh sampai ke KL jugak tauuu......

Dia ada macam2 pakej dan yang penting ada penghantaran sekali....memang sapa yang menerima akan ter surprise termasuklah Faten......hehehee.....










Terima kasih kerana membaca entry ini =)))




1 comment: