Tuesday, April 12, 2016

MAJLIS APC 2015 & PERSARAAN 2016

Assalammualaikum dan salam kasih sayang.

Hari ni nak cerita tentang Majlis APC 2015 & Persaraan 2016 yang diadakan pada 7 April 2016 hari Khamis. Tower Regency menjadi pilihan untuk majlis apc nih.

Bukan kakak yang dapat ya....dah dapat dah 3 tahun sudah....udah2 lah tu kan...bagi lah pada yang layak....ehehehe....

Tak nak cerita panjang...jom tengok gambar je lah ekk....



Ramai jugaklah yang hadir.
Buat pun sebelah petang kan.... habis majlis boleh terus balik.....



Tetamu VIP dan majlis ini juga dirasmikan oleh Adun Manjoi,
Yb Mohamad Ziad bin Dato Mohamed Zainal Abidin



Sementara nak menunggu tetamu VIP sampai...
kita bagi satu wefie dulu dengan mokcik....ehehee...



Antara ratu2 di unit BKP yang bekerja keras untuk memastikan majlis berjalan dengan lancarnya. Dan alhamdulillah.... majlis berjalan seperti yang dirancang.

Tapiii sebelum majlis...semuanya sibukkkk macam hapa je.....especially yang handle bahagian majlis laa..... haruslah mereka lebih sibuk dari kita kita nih..... apa-apa pun yang penting kerjasama.....ehehe...

Memang setiap tahun...unit kitaorang akan buat baju sedondon.....tahun lepas kita buat batik nur arfa ni.... so...kebetulan dah ada majlis sebegini... ni lah peluang untuk pakai sedondon....

terpulanglah nak kata kumpulan marhabban ke.... nasyid ke......choir pun boleh....ehehe....yang penting..... semuanya nampak cantik dan ayu....tak gituuuu.... [pehrasan....]

Haruslah yang tinggi duduk di bahagian tengah....baru nampak seimbang....orang kata yang tinggi tu tiang seri....sebab tu berseri seri...ahahaaa......tapiiiiikannnn...... bila mokcik sorang yang tinggi....yang lain tu memang nampak sangat katekk nyaaa......rendang jeee....ahahaha.....



Sempat juga bergambar dengan YB dan big bos serta penerima2 APC unit kitaorang.



Bergambo lagi kannn....hehehe....



Inilah jadinya kalau disuruh buat free style......
orang kata happy bebeno...satu hal dah settle.....
legaaa....hilang dah satu mak nenek stress....ehehee...
sporting semuanya termasuklah bos....kemain buat aksi begituuu....=)))

Tahniah kepada sahabat2 saya yang menerima APC tahun 2015




Terima kasih kerana membaca entry ini =)))

2 comments:

  1. kiterang pun baru lps majlis. hari isnin lepas. buat kat kementerian. seme agensi dan jabatan berkumpul situ. mmg every year buat kat kementerian. sekali je kot penah buat kt agensi sendiri.

    esok lak (khamis) buat majlis persaraan. Ha, yg ni buat dalaman dulu. nenati ujung thn baru ada majlis kat kementerian.

    ReplyDelete