Thursday, December 29, 2016

HAPPY BIRTHDAY SUAMI

Assalammualaikum dan salam kasih sayang.

Ni kisah bulan Oktober yang masih tak di update oleh saya....dah lamaa tersimpan dalam draft.....hehehe....

Walaupun dah memang terlewat nak update kisah nih..........Tapiiiii hari ni nak cerita jugak pasal birthday encik suami saya.

16.10.2016 - Sabtu
HAPPY BIRTHDAY SUAMI !!!



Ais cincau dan balloon.....hahaha...(tak de kena mengena...) =))))

Tak ada apa yang istimewanya pun..sebab sabtu dan ahad tu.... enchik suami saya sibuk sangat dengan tournament chess dia..... sampai lewat malam pulak tu habisnya...ahad tu habis dah petang.

So...memang tak de lah nak celebrate bagai....... dia balik pun dah terlepek penat...... cumanya kami sempat dinner kat restoran dekat dekat je....

Saya nak keluar sendiri pun tak boleh...sebab kereta dah tinggal satu......bila en suami bawak kete saya tuuu..... dah rasa macam patah kaki je..... tu yang terus rasa nak pinjam kete mak mertua yang mama jarang pakai tuu.......huhuhu...

Suami ajak dinner kat Mat Periuk.
Masa kitaorang sampai tu....memang ramai lah jugak orang...sebab malam minggu kan..... tapiii nasiblah ada tempat duduk....dan masa tu ada live band dan ada pulak mr clown yang sedang menghiburkan pengunjung restoran tu...... Rasanya ada birthday party kot sebelum tu....mungkin anak tokeh tu yang celebrate ke atau memang owner Restoran tu saja jemput en clown ntah lahhhh......yang pasti memang best dan menghiburkan.

Kami makan pun yang simple simple je...
Saya makan spaghetti bolognese dan en suami makan nasi goreng kampung.

Kami dihiburkan dengan mr clown sambil ketawa ketawa...ehhh best lah pulak...... sampai leka melihat gelagat en clown yang menghiburkan..

Best sangat....kiranya terhibur sangat lah malam tu......disamping ada live band lagiii yang nyanyi lagu2 yang best.....kiranya tak rugilah pegi ke Restoran tu malam birthday tu kan..... just dinner je lah ye encik suami...

Ada juga terniat nak buat surprise....tapiii tu lahhh.....saya patah kaki...tak boleh nak kemana.....huhu...sedih..... tak pe...sabar sabar dulu.....=)))


En Clown sedang menghiburkan pengunjung Restoran.
Dan memang kami terhibur sangat......


Pilihan saya....
Suami makan nasi goreng kampung..


En Clown tu tak tahu......enchik suami saya lagiiiiii ting tong dari dia.....ahahaha.....
Semacam ni lah jadinya.....=)))



To encik suami
Selamat hari lahir awak...






Terima kasih kerana membaca entry ini =)))

No comments:

Post a Comment