Thursday, May 25, 2017

SELAMAT BERPUASA

Assalammualaikum dan salam kasih sayang.

Lately ni agak sibuk
Kerja dah tentu lah kannnn......tempahan quilling utk hari guru.... dengan tak sihatnya....suami isteri tak sihat termasuk dengan Tabby [my cat] pun tak sihat sama...macam jangkit berjangkit pulak........kursus lagi dan dengan urusan nak cantikkan rumah lagi [yang ni kakak sukaaa] dan memacam lahhh.....

Nanti kalau ada peluang saya akan cerita satu per satu...
Lebih excited...nak share pasal quilling dan mybaiti jannati serta sedikit info mengenai lelah.

InshaaAllah...ada masa nanti saya update lagi...


[ehsan Google]

“Hai orang-orang yang beriman, diwajibkan atas kamu berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang sebelum kalian agar kamu bertakwa” (QS. Al Baqarah: 183)


Dengan izin Allah....moga kita dapat berjumpa dengan Ramadhan dan memperbanyakkan amalan kita di bulan yang mulia ini..... =)))




Terima kasih kerana membaca entry ini!!

No comments:

Post a Comment