Tuesday, July 4, 2017

BERBUKA PUASA DI BERJAYA TIMES SQUARE KUALA LUMPUR [IFTAR 2017]

Hari ni kakak nak cerita tentang iftar ramadhan di Berjaya Time Square Kuala Lumpur.

Lepas ber shopping raya di Pavillion bersama dengan adik beradik saya.....abang saya decide nak belanja kitaorang semua berbuka di Berjaya Times Square. Memang sepanjang hari...berjalan terus berbuka....tak balik2 rumah....nak balik...nanti nak datang sini balik harus jammed teruk.... kecuali kakak saya...dia terpaksa balik untuk ambik abah dan anak dia Adam. So..kitaorang semua berkumpul kat Hotel tu je lah.....kakak yang sulung pula ada urusan lain.....tinggal kami 4 beradik je lah nampak gayanya.....=))

Ni first time saya berbuka puasa di sini.....

Sama macam hotel2 yang lain.....pelbagai hidangan makanan disediakan....memang banyak....dan tak termakan dibuatnya......

Satu keistimewaan yang ada di sini adalah kari kepala ikan dia.... memang seketoi kepala ikan di baginya kat pelanggan......tak terhabis nak makan seketoi besar macam tu.......hehehe...

Jom tengok gambar2 yang sempat saya ambil.




Kebab








Gerai yang mendapat perhatian.... seketoi besar kepala ikan di baginya.....terus kakak teruja....bukan teruja nak makan sangat.... teruja sebab dapat seketoi besar mcm tuu....jenuh kakak nak habiskan....[gatai pegi ambik.......ahahahaaaa...]


lauk pauk dia banyak pilihan dan sedap....


seaneka buah buahan.....


nak interprem jugak....


KAMI berempat


Bertiga...




Umar ni...si comel yang sangat periang....macam2 aksi dibuatnya.....
paling sukaaaaa.....gigi rabbit dia yang comel tuuuuu.........


My bam bam Adam.... masa ni dia macam blur blurrrr sebab baru bangun tido....tak charge bateri lagiiii...... dah pandai nak kawannnn.....

Tengok telatah 2 budak comel ni....terhibur hati kakak........

Keseluruhannya......semua hidangan yang disediakan...semuanya sedap.....
kakak recommended!!!



Selamat mencuba!


Terima kasih kerana membaca entry ini!

No comments:

Post a Comment