Tuesday, January 2, 2018

WELCOME 2018

Hye uolls..

Ok...dah masuk tahun 2018... kakak nak jugekkkk buat post...

Tahun 2017.... banyak yang diimpikan untuk my baiti jannati semuanya hampir tercapai.....[rasa puas hati bila apa yang diingini tu dapat dilaksanakan.....walau terpaksa ketepikan beberapa perkara yang diingini dalam hidup....hehehe]...oh...saya dah lama tak update pasal mybaiti jannati....nanti nantilah....hehehe....

Tahun 2017 - Dapat juga bawa mak dan abah saya cuti2 Malaysia sebelum abah saya jatuh sakit....alhamdulillah....walau kini dah beransur pulih...namun..abah saya tak boleh jalan jauh2 dah....atas sebab kesihatannya.....

Oh ya...dalam tahun ni jugak....ujian demi ujian hadir dalam kehidupan saya..... alhamdulillah.....redha dan pasrah....kerana itu semua tanda kasih sayang Allah pada hambaNya.... Semua orang pun ada ujian masing2 kan.....semoga dengan ujian itu...kita menjadi lebih baik dan lebih kuat....=))

Kita tinggalkan tahun 2017 dengan kenangan yang banyak mengajar kita erti kehidupan. Ada pahit dan ada manis.... terima kasih untuk setiap kenangan2 dan pengajaran itu....

Semoga tahun 2018 lebih memberi sinar...lebih indah......dan lebih membawa kemanisan dalam kehidupan dan segala yang terbaik buat kita semua....
Moga yang baik2 sahaja yang hadir dalam kehidupan...walaupun ada sedikit kepahitan....moga dapat kita hadapinya dengan rasa ketenangan dan kesyukuran....

Selamat datang tahun 2018....
Semoga segala impian...dapat kita kecapi....

Saya doakan moga saya dan anda semua di beri kebahagian dan walau kemanapun kaki kita melangkah.....moga senantiasa berada dalam pelindungan dan barakahNya..... Semoga hidayah Allah senantiasa bersama dengan kita....




 Terima kasih kerana membaca entry ini =))


2 comments: