Friday, April 6, 2018

CELEBRATE BIRTHDAY FATEN

Hye uolls....

Hari ni nak bercerita gathering di Aeon Mall Station 18.

Berbulan2 janji punya janji....akhirnya dapat jugaklah kitaorang gethering sesama...walaupun sorang tak blh nak join. 

Tujuan gathering nak celebrate birthday Faten hujung bulan December tahun lepas.....ahahaha.....lambat bebeno nak celebratenya.....bertabahlah....asalkan dapat berkumpul dan gelak ketawa bersama kennn....janji kita happy!!

Tempat biasalah kalau bukan di Secret Recipe....staff kat sana pun dah kenal dah dengan muka2 kami nih kannn.....ahahaaa...



So..bila dah berkumpul semua.....PASTI ada je lah ceritera yang nak diceritakan...sebab kami memang jarang berkumpul reramai begitu sebab memasing memang terlalu sibuk dengan segala macam urusan. Rasanya setahun adalah dalam 2 kali je kot.....

Part last sekali...serahkan hadiah pada Faten..... siap bgtahu....suka tak suka...kena suka jugak....[kejam sangat] hahahaa...


Harap budak nih suka....sebab kakak yang tukang belinya....hehehe

Dah selesai makan semua....sesaja gatei jejalan menghabiskan masa....kebetulan masa tu dah nak raya cina....so...semua decoration kat mall tu bertemakan chinese new year....memang dah macam apa je...sana sini merah nya....tapii cantik.....Terasa macam kat negara China pulekkk.....hehehe

So...tak pernah2 nak ambik gambar kat decoration tu....tetiba timbul perangai sengal memasing nak bergambar..... kemain sangat....nasib lah tak ramai orang sangat kannn.....siap boleh panggil lagi kawan se opis tolong ambikkan gambar kitaorang berempat......=))) derang kebetulan pulak ada kat situ......



Alhamdulillah....at least....release jugak tension kitaorang...lupa sekejap pasal keje.....yang penting kita happy.......nampak tak kegigihan kami berposing kat pokok tu....sebab lighting dia cantik......sangattt..... 

Happy belated birthday to Faten.....

Semoga dipermudahkan perjalanan dalam pencarian jodoh yang akan membawanya ke syurga.....Doa yang baik2 je untuk Faten dunia dan akhirat.....semoga kita semua menjadi jiran di syurgaNya....Allahumma Amin.... 





Sayang semuanya sampai syurga....







Terima kasih kerana membaca entry ini!










No comments:

Post a Comment