Monday, April 2, 2018

HELLO APRIL!

Assalammualaikum dan salam kasih sayang uolls....

Alhamdulillah....bulan ni kakak nak update segala mak nenek post yang tergendala seketika akibat daripada kebizian kakak sejak kebelakangan nih....

Mac penuh dengan aktiviti Jabatan. Boleh dikatakan setiap minggu sibuknyaaa..... bila fikir balik tetiba jadi penat....hahahaa....ok jangan fikir....

Memang tak boleh kemana2....kalau tak saya....mesti suami yang sibuk.... every weekend dia sibuk mengalahkan pak menteri..... every weekend jugak kakak gigih siapkan segala mak nenek tempahan.....tapiii banyaknya....kakak tidooo....hahahaaa.....nikmat pulak rasanya.....nak keluar pun malas....dah macam ular sawa.....ahahahaa...

Ok...April ni macam dah free sikit lah...... so...kita selongkar balik gambar2 dan event kita sepanjang February dan Mac.... InshaaAllah pelan2 kakak akan postkan tentang tempahan quilling kakak [kebanyakkannyalah.....].

Harap April mencambahkan lagi rezeki yang luas buat kita semua selain kegembiraan dan ketengan hati.....yang penting kesihatan yang baik...

Ehhh tak lamaaa je lagi kita nak puasa kannn.....Semoga kita dipertemukan dengan bulan yang penuh dengan kemuliaan...iaitu bulan Ramadhan....

Hello April
Semoga yang baik2 je mendekati kita....
InshaaAllah...



















1 comment:

  1. dah nak puasa uiii... byk lagi tak ganti ni.. (-__-")

    ReplyDelete