Monday, February 4, 2019

GIRLS DAY OUT

Assalammualaikum dan salam kasih sayang.

Hari ni nak share pulak kisah kitaorang ber gathering sesama menyambut birthday makcik dan zira.

Disebabkan dah lama tak jumpa ketawa ketawa.... disebabkan memasing sibuk macam hapa je kan.... so... kitaorang decide nak jumpa terus....macam terdesak je lah nak jumpanya.....hehehe....selalu last minit plan ni akan jadi.......memang ye jadi....=))))

Kali ni kami pilih SR Batu Gajah.


Nampak tak muka dua ketul si comel tu.....mcm bosan je bila depe tgk makcik2 semua bersembang je tak berhenti.....ahahahaa...

Tetiba makcik depan nak jadi bakal mak mentua.....=))))))

Agak lewat jugaklah nak celebrate birthday zira dan makcik. Tapi disebabkan memang dah lama sangat tak jumpa.... kekadang perlu jugak ada masa untuk bergelak ketawa bagi menghilangkan stress dan mereka inilah penawar kepada stress ituuuu......[ayattttt.....)

Sebelum kitaorang balik ke opis memasing.

Kad birthday yang sangat simple saya buat khas untuk zira dan makcik!!
Last minit punya keje nih.....
Ehhh terasa macam nak jadi cikgu tadika pulak.... best pulak buat kad macam nih....


Happy birthday makcik dan zira!!!
Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan....
Kita share kisah suka duka kita yang hanya kita sahaja yang tahu.....
Alhamdulillah....dapat berjumpa dengan sahabat sebaik mereka....
Harap keakraban kita kekal sampai ke hujung nyawa....



Terima kasih kerana membaca entry ini.












Doakan yang baik2 untuk mereka yang telah pergi mendahului kita....semoga roh abah saya dan mereka semua yang telah pergi ditempatkan di taman2 syurgaNya....Aminnn.....Allahumma Aminn....










No comments:

Post a Comment