Tuesday, August 1, 2017

TEMPAHAN QUILLING KAD UNTUK HARI GURU

Hye uolls..

Hari ni kakak nak share tempahan kad quilling untuk teachers day yang dah lama terperam dalam folder komputer kakak...
Hari ni baru ada kesempatan.

Kakak dapat tempahan ni last minit.
Lagi beberapa hari nak ada sambutan hari guru kat sekolah anak hadik nih......baru beliau teringat nak tempah kad....

Ok..kakak sedaya upaya cuba memenuhi tempahan hadik nih.....owh ya.... adik nih jugak bakers yang berjaya ok...selalu jugaklah kakak order memacam makanan pada dia.....semuanya sedap ok....

Ok...berbalik pada tempahan...[kalau sebut pasal makan....kemain excited......ahahahaaa...]
Adik ni tempah 3 kad untuk guru anaknya.

Jenuh jugak memikir nak buat corak macam mana kat kad tu...yang simple but cantik katanya.....

Dan....alhamdulillah.....akhirnya...terhasillah 3 kad untuk hari guru.... 

Dibuat khas untuk 3 orang guru kesanyangan anak adik nih.

Kakak tolong tuliskan kat sampul sekali ok....



Kad pertama yang saya buat untuk guru kelas kesayang anaknya.
Saya pernah buat kad ni sebelum nih....
Kali ni kita guna tona yang lembut dan tambahkan butterfly kat situ bagi nampak lagi menarik....=)))



Kad ke 2 kakak buat bentuk LOVE... 
Bukan orang bercinta je boleh bagi love tau.....
Yang ni khas kakak buat love untuk cikgu kesayangan....
[dengan harapan agar cikgu dia suka la hendaknyaa.....=)))]



Yang ke 3
Kad bentuk LOVE jugak....=))
ada ladybird kat situuuu....
Simple je...

Harap2 cikgu cikgu yang menerima kad ni semuanya sukaaa......
Kata adik yang menempah tu...... beliau bagi sekali dengan brownies tak silap saya lah....
sweet sangat...=)))

Harap adik tu tak serik tempah kad dengan kakak lagiii....

Tq atas tempahan...nanti tempah lagi ok.... =)))






Terima kasih kerana membaca entry ini! 





4 comments: